העגבנייה החדשה שמשגעת את עולם הקולינריה

לאחרונה, אנחנו נתקלים בפיתוחים מיוחדים, מוזרים ואפילו מגניבים של ירקות ופירות.
אבל האם שמעתם על עגבניום? כן כן, עגבנייה שגודלה נע בין רגילה לשרי והטעם מתוק ומעט חמצמץ, אי-אפשר להפסיק לאכול אותה.

עגבניום היא עגבנייה מזן הנקרא YOOM (יום) צבעה בורדו כהה - שחור, מעבר לטעמה הייחודי היא סופר אסתטית וניתן לקשט איתה את מנות השולחן. אנחנו בטוחים שלא יפסיקו לשאול אתכם מאיפה הצלחתם להשיג אותה ואיך אתם עוצרים את ההתמכרות?

מה אפשר להכין עם עגבניום אתם שואלים? המון מתכונים!

שקשוקה, בבלאדי מרי חריף עם טבסקו או בקטשופ טבעי בהכנה ביתית, מעולה בסלט עם בזילקום, צנובר ובופאלו מוצרלה, בכריך קלאסי עם מיונז, חסה נקניק ועוד.

מה עם בריאות?

העגבנייה מלאה בליקופן, ויטמין A אפילו בהשוואה לעגבניות אחרות. באמת שווה! אתם עוד כאן? רוצו להכין!

 

מוצרים קשורים

אנחנו ב"עלה הביתה" מעריכים את הקשר בינינו ומכבדים את ענייניכם בהגנה על הפרטיות. על ידי בחירת "אישור" שימוש בהודעת Cookies, הנכם מאשר כי קראתם את הודעת הפרטיות ואתם מאפשרים לעלה הביתה שימוש בפיקסלים, תגיות וטכנולוגיות דומות. אנו משתמשים בטכנולוגיות אלה, כדי להתאים לצרכים שלכם בהצגת מודעות בהתאמה אישית ושיפור האתר. לעוד פרטים
רגע לפני הקניה
אולי אפשר לעניין אותך במוצרים הבאים
whatsapp